Nedeljska obvestila

-V ponedeljek in v četrtek bo sveta maša v Starem trgu le ob prižganih svečkah, ki jih boste dobili pod korom. Na takšen način nam je omogočeno močnejše doživljanje adventnega pričakovanja in hrepenenja po Luči. Otroci so pri verouku dobili adventne koledarje s katerimi bodo zbirali darove za lačne otroke, dodatni koledarji so na voljo pod korom, vzemite jih tudi tisti z mlajšimi otroki. Otroci naj delajo dobra dela in za pet opravljenih dobrih del izdelajo okrasek in ga obesijo na smrekico pred prezbiterijem. Starejši ste povabljeni da sodelujete v župnijski adventni akciji, ki poteka preko Facebook-a.

-Pogreb + Janeza KANDARETA iz Loža, bo v torek, 5. 12., ob 15.00 v Ložu. 7. dan za pokojnega bo v sredo, 13. 12., ob 18.00 v Starem trgu. Rajnega priporočamo v molitev.

-SV. MIKLAVŽ bo pridne otroke obiskal v torek, 5. 12., ob 16.30 v župnijski cerkvi v Starem trgu ter ob 18.30 v cerkvi v Babnem Polju.

-Praznik BREZMADEŽNEGA SPOČETJA DEVICE MARIJE obhajamo v petek, 8. 12. Svete maše bodo v Starem trgu ob 8.00 in 18.00 ter v Babnem Polju ob 16.30.

-SLAVILNI KONCERT za mlade (in mlade po srcu) bo v soboto, 9. 12., ob 19.00 v športni dvorani v Grahovem. Mladi, ki potrebujete ali lahko nudite prevoz se prijavite pri Karin Lekan ali pri župniku. Posebej ste na koncert vabljeni birmanci!

-V nedeljo, 10. 12., po godu sv. Nikolaja, bo v Babnem Polju farno žegnanje. Vabljeni k sveti maši ob 8.30 ter na druženje po njej!

-REGIJSKI SPREJEM LUČKE MIRU letos gosti steg skavtov iz naše župnije. Vabljeni k sveti maši v nedeljo, 10. 12., ob 17.00 v župnijsko cerkev v Starem trgu.

-Hvala skupini mož in fantov, ki so izdelali veliki adventni venec pred cerkvijo v Babnem Polju, pod vodstvom Anton Janeža in v Starem trgu, pod vodstvom Janeza Avsca.

Naj nas vse te adventne spodbude in moČna simbolika odpirajo Gospodu in drug drugemu!